Despre Noi

 Cratis Construct

Compania noastra s-a angajat la construirea unui viitor durabil prin promovarea unui spirit de colaborare, care creează experiențe excepționale, relații echilibrate și îmbunătățește comunitatea. Succesul nostru vine dintr-un angajament constant viziunea clientului, o pasiune pentru practici de construcții colaborative, precum și o cultură de echilibru, integritate, conducere și loialitate.

  

CRATIS CONSTRUCT

Despre Noi
Suntem Cratis-Construct, iar noi credem în onestitate, integritate și compasiune pentru alții. Intreaga noastra activitate este ghidata dupa aceste principii.
Echipa Noastra
Succesul nostru este alimentat de angajamentul nostru de a crea un loc de muncă echilibrat, care atrage si retine cei mai buni angajați în fiecare domeniu.
Mai multe despre noi
Noi credem în crearea unui produs remarcabil la un preț competitiv. Noi credem în cultivarea unor standarde ridicate de calificare a echipei noastre.
Lucrari Recente
Proiectul Soldanului nr 7. Este un proiect de anvergura, care v-a asigura atat confortul termic cat si o schimbare la fata a cladirii in cauza.

LUCRARI DE REFERINTA

Informatii Utile

Aici puteti afla informatii utile despre constructii noi, vechi, amenajari interioare, amenajari exterioare si multe alte articole deosebit de utile pentru dumneavoastra.

Cititi mai mult

Ne Gasiti si Aici

Ne Aflam Aici

Sos. Giurgiului Nr.321,
Bucuresti, Sect.4
Romania

Harta Google