Constructii Civile

CONSTRUCTII CIVILE

Societatea noastra ofera servicii de realizare a constructiilor civile. Acestea cuprind o gama larga de lucrari, cum ar fi realizarea constructiilor multifunctionale, cladiri de birouri, centre scolare, case la rosu, instalatii sanitare, electrice, trotuare si alei, garduri etc. Punem mereu accent pe durabilitatea constructiilor efectuate, oferind garantia lucrarilor prestate.

SERVICIILE NOASTRE INCLUD

Constructii la Rosu
Prin case la rosu intelegem executarea lucrarilor de infrastructura si suprastructura fara finisaje si fara partea exterioara a acoperisului, respectiv: subsol, fundatie, pereti portanti, cadre, pereti de inchidere, plansee si structura acoperisului (sarpanta)
Reamenajari si Restaurari Imobile
Ne-am angajat la construirea unui viitor durabil prin promovarea unui spirit de colaborare, care creează experiențe excepționale, relații echilibrate și îmbunătățește comunitatea. Executam : tencuieli decorative, faţade ventilate, alte asemenea lucrări
Termoizolatii si Hidroizolatii
Una dintre primele cauze care duc la pierderi de energie este lipsa unei termoizolatii eficiente. Izolarea casei ajuta la economii financiare, ridica nivelul de confort prin mentinerea unei temperaturi regulate si influenteaza direct temperatura casei.
Instalatii Sanitare si Electrice
Cratis Construct are o experienta bogata in domeniul instalatiilor tehnico sanitare, compania noastra vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra oferindu-va cea mai completa gama de servicii tehnico sanitare si instalatii electrice.
Lucrari Trotuare si Alei
Cratis Construct colaboreaza cu designeri şi arhitecţi specializaţi care vă propunem numeroase posibilităţi de realizare a proiectelor dumneavostră astfel încât sa ajungem la un numitor comun. Executam alei betonate, pavaje, parcari, etc
Lucrari Garduri Betonate
Ne distingem prin cele mai bune prețuri din piață și prin calitatea lucrărilor executate. Calitatea serviciilor și seriozitatea sunt elementele principale după care ne ghidam. Țelul nostru este de a realiza proiecte la standarde ridicate și de cea mai buna calitate.