Constructii Industriale

CONSTRUCTII INDUSTRIALE

Cratis Construct: ne străduim să ne diferențiem în mod semnificativ, astfel încât să schimbăm industria constructiilor. Pentru a realiza acest lucru, suntem concentrati pe patru domenii de bază: efecte nocive zero, zero deșeuri, respectam clientul și inspiratia angajatilor nostri. Standardele noastre de calitate, siguranță, inovație și expertiză tehnică oferă o asigurare in plus pentru clienții și partenerii nostri.

SERVICIILE NOASTRE INCLUD

Hale si Depozite Industriale
Cratis Construct construieste hale metalice industriale de inalta calitate. Halele noastre construite din otel laminat la rece ofera numeroase avantaje. Veti obtine o hala metalica cu o durata de viata lunga si costuri minime de intretinere.
Fabrici de Productie
Compania noastra are capacitatea de a realiza intr-un timp optim noi capacitati de productie, extinderea unora existente sau relocarea celor existente, deoarece timpul construirii unui spatiu este un factor important in desfasurarea unei afaceri.
ShowRoom-uri
Cratis Construct va pune la dispozitie specialistii nostri inca de la primul contact in vederea alegerii solutiei perfecte, proiectarea, executia si montajul structurii alese, folosindu-ne de experienta noastra indelungata si probata.
Hale Frigorifice
Propunerea Cratis Construct, propunerea halelor metalice la cheie se bazează atât pe rapiditatea execuţiei, cât şi pe fiabilitate şi rezistenţă. Fiecare element al structurii este perfect integrat şi protejat împotriva coroziunii si altor elemente ale naturii.
Super Market-uri si Magazine
Halele metalice pot fi o solutie foarte eficienta pentru constructia de spatii comerciale, garantam buna executie si profesionalism in realizarea oricarui tip de proiect. Ne distingem prin prețuri corecte și prin calitatea lucrărilor executate.
Centre de Distributie si Logistice
Constructiile sunt in general proiectate pe structura metalica asamblata cu suruburi de inalta rezistenta, ceea ce confera, comparativ cu structurile clasice importante avantaje: greutate redusa, timp de executie redus si eliminarea pierderilor de materiale.