Lucrari Canalizare si Alimentare cu Apa

LUCRARI CANALIZARE SI ALIMENTARE CU APA

Cu multi ani de experiență în lucrări de drenaj, Cratis Construct este în măsură să ofere lucrari de calitate extrem de ridicată și servicii de construcție drenaj. Am stabilit relații de lucru cu clienți de toate dimensiunile care apreciaza si au încredere în noi pentru ca anticipam orice situatie înainte ca aceasta să devină o problemă.

SERVICIILE NOASTRE INCLUD

Amenajari Santuri si Rigole Betonate
Serviciile noastre includ sisteme de scurgere a apei de suprafață, lucrări de combatere a inundațiilor, soluții durabile de drenaj, din beton armat cu infrastructura si lucrari conexe, devieri de canalizare și bransamente la reteaua municipla.
Lucrari Canalizare
Cratis Construct ofera solutii de drenaj al apelor menajere pentru societati comerciale, locuinte rezidențiale, scoli, spitale și autoritati locale. Noi oferim servicii de calitate si excecutii la termen, fara intarzieri nejustificate. Materialele folosite sunt, deasemeni, de cele mai inalte standarde.
Lucrari Alimentare cu Apa
Cratis Construct este pregatita sa faca fata oricaror provocari in materie de instalatii de apa, totul intr-o maniera profesionala si prompta, fapt care a convins o multime de clienti atat industriali, autoritati locale cat si utilizatori casnici.
Amenajari Colectoare Ape Pluviale
Există mai multe cauze pentru problemele de drenaj pe proprietatea dumneavoastră. Problemele de drenaj pot provoca daune grave la fundație și proprietate dumneavostra. Contactati-ne, noi avem cu siguranta solutii pentru toate probleme dumneavoastra.
Reparatii Bransamente Canalizare
Va oferim o gama de servicii de întreținere, inspecție și testare care completează serviciile noastre de constructie sau de a vă ajuta să diagnosticați problemele cu sistemele de evacuare a apei menajere. Reparatiile noastre sunt rapide si de calitate.
Reparatii sau Inlocuiri Conducte Apa
Costurile și neplăcerile provocate de repararea tevilor de apă nu pot fi de subestimat. Procesul implică sapaturi pe proprietatea dvs si de asemenea, timpi lungi de reparație și costuri mari. Cratis Construct va asigura de deplina corectitudine in evaluarea costurilor.