Lucrari Infrastructura – Drumuri si Asfaltari

LUCRARI INFRASTRUCTURA – DRUMURI si ASFALTARI

CratisConstruct suntem mândri de munca noastră care ajută să extindă și să îmbunătățească rețelele de transport și de infrastructura din Bucuresti. Reabilitarea drumurilor municipale și servicii de pavare sunt la baza ofertei CratisConstruct. Avem personal, capacitatea și expertiza necesare pentru a gestiona atât proiecte la scară mică cat și mare. Echipa noastra ofera servicii de reabilitare și pavarea drumurilor de suprafață, relocare de utilități și de iluminat stradal pentru municipalități din întreagul Bucuresti si zonele limitrofe.

SERVICIILE NOASTRE INCLUD

Reabilitari Drumuri
Cratis Construct efectueaza constructii rutiere la cele mai inalte standarde de eficienta si calitate. Lucrari ce presupun efectuarea de servicii adiacente construirii de drumuri, cum ar fi racordarea la sistemele de alimentare cu apa si canalizare.
Asfaltari
CratisConstruct. Avem personal calificat, capacitățile și expertiza necesare pentru a gestiona atât proiecte la scară mică și mare. Echipa noastra ofera servicii de asfaltare a drumurilor de suprafață, pentru Bucuresti si zonele limitrofe.
Amenajari Parcari
Folosind tehnologii si utilaje moderne, care permit economii de materiale conventionale, executam lucrari de armare a fundatiilor slabe, ranforsare a straturilor de asfalt, executie de parcari betonate sau cu covor asfaltic si material anti-fisura.
Amenajari Trotuare si Alei
Lucrarile de amenajari trotuare, alei, montaj dale, pavele si borduri din beton vibropresat sau montajul aleilor de gradina din piatra naturala sunt executate cu materialele cele mai bune si tehnologiile cele mai noi.Experienta acumulata ne recomanda
Amenajari Pasaje Subterane Pietonale
BINE Construit ne reprezinta si spunem aceasta deoarece compania noastra detine o formula a performantei : profesionalism si experienta personalului angajat, managementul eficient al proiectelor, calitatea materialelor si dorinta de perfectionare.
Constructii Poduri si Pasarele
Viziunea este unul dintre atributele importante ale Cratis Construct, noi am anticipat nevoia dezvoltarii infrastructurii rutiere in Romania. Astfel ca am creat un departament special dedicat acestei ramuri care este dedicat 100% in executii de calitate si durabilitate imbatabila.