Termoizolatii si Hidroizolatii Imobile

TERMOIZOLATII SI HIDROIZOLATII IMOBILE

Cratis Construct este angajata în căutarea excelenței și satisfacerea totală a cererilor, justificate și legitime ale clienților noștri. Oferim o gama larga de servicii in constructii. Termoizolatiile si Hidroizolatiile sunt specialitatea noasta, avem personal angajat deosebit de pregatit sa faca fata oricaror cerinte, deasemeni folosim cele mai de calitate materiale pentru a asigura durabilitate lucrarilor noastre.

SERVICIILE NOASTRE INCLUD

Termoizolatii Exterioare Imobile
Doriti sa reduceti facturile de energie și sa aveti o casa mai eficienta energetic?Termoizolatia de exterior este un mod fantastic de a face acest lucru. Sistemul nostru de izolație este montat la exteriorul imobilului fără a reduce spațiul de locuit.
Hidroizolatii Terase si Acoperisuri
Mai mult de 90% din pagubele provocate clădirilor se datorează hidroizolației insuficiente. Cratis Construct este solutia perfecta. Avem un sistem de izolație fără cusur, complet funcțional, impermeabil si costuri corecte.
Aplicare Tencuiala Decorativa
Aplicarea stratului final a unui sistem de izolație exterioara este, de obicei, tencuiala decorativa de culoari la alegere. Tencuielile decorative sunt foarte durabile, stabile UV si flexibile, oferind o soluție cu întreținere redusă în comparație cu tencuieli minerale.
Aplicare Vopsea Lavabila de Exterior
Suntem experți in vopsitul la exterior si interior a imobilelor, cu ani de experiență in domeniu. Vopseaua lavabila de exterior este cea mai ieftină solutie și are un impact foarte mare in privinta aspectului casei dumneavoastra, paleta de culori fiind foarte variata.
Reparatii Membrana Bituminoasa
Membrana bituminoasa este o solutie foarte comună pentru acoperișurile plate, dar este predispus la scurgeri, in cazul perforarii accidentale. Cratis Construct ofera servicii complete de reparatii sau inlocuire a membranei bituminoase.
Restaurari Imobile de Patrimoniu
Ne concentrăm pe proiectarea clădirilor durabile, inclusiv restaurarea clădirilor existente pentru a le face rezistente si a conferi o perspectivă unică asupra acestor clădiri culturale și istorice. de o importanta deosebita pentru noi toti.